© Haber Acıpayam 2022

25 bin lira için adam öldürmüş

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde işe gitmek için aracına binen genci, pompalı tüfekle 3 el ateş ederek öldüren tetikçinin cinayeti 25 bin liralık borcunun ödenmesi karşılığında işlediği ortaya çıktı. 3 gün boyunca bölgede keşif yapan tetikçinin kurduğu pusu saniye saniye kameralara yansıdı.

Serinhisar ilçesi Aşağı Mahalle'de 10 Ağustos'ta meydana gelen olayda, leblebicide çalışan Kemal Akköse (25), işe gitmek için evden ayrılıp aracına bindiği sırada yanına yaklaşan bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Aracın içerisinde pompalı tüfekle 3 el ateş edilen Kemal Akköse, olay yerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Kemal Akköse'nin, geçen yıl 17 yaşındaki İsmail Yalçın ve 19 yaşındaki Hasan Akköse'nin öldürülüp kuyuya atıldığı cinayetinin faili olarak tutuklu bulunan ve hakkında “tasarlayarak kasten öldürme” suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açılan Mustafa Akköse'nin kardeşi olduğu öğrenildi. Otopsi işlemleri tamamlanan Kemal Akköse, cezaevindeki kardeşinin izin işlemlerinin tamamlanmasının ardından toprağa verildi.

Borçları karşılığında tetiğe basmış
Soruşturmada gözaltına alınan Hasan Akköse'nin babası Yaşar Akköse ile olaydan saatler önce “Söz intikamını alacağım kuzum” ve “Biz bize yapılanı unutmayız” şeklinde paylaşım yapan annesi Aynur Kural tutuklandı. "Kan gütme düşüncesiyle öldürme" ve "azmettirme" suçlarından tutuklanan şüphelilerin, 25 bin liralık borcunun ödenmesi karşılığında anlaştığı tetikçi Şakir Hüsünbeyi (22) saklandığı bağ evinde yakalandı. Cinayeti işlemek için borçlarının ödenmesi karşılığında aileyle anlaşan Şakir Hüsünbeyi de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suçunu itiraf eden Şakir Hüsünbeyi'nin, kuyu cinayetinde öldürülen Hasan Akköse ile İsmail Yalçın ile arkadaş olduklarını ve cinayeti onların intikamını almak için işlediğini iddia ettiği öğrenildi.

Dakikalarca beklemiş
Kemal Akköse'nin hayatını kaybettiği kanlı pusuyu kuran Şakir Hüsünbeyi'nin kimliği, güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesiyle belirlendi. Yüzünü gizleyerek plakasız motosikletiyle olay yerine gelen saldırganın, çuvalın içerisine gizlediği pompalı tüfeği bir minibüse dayayıp dakikalarca gencin evinden çıkmasını beklediği, Kemal Akköse evinden çıkıp aracına bindiği esnada çuvaldan çıkardığı tüfekle gence 3 el ateş ederek öldürdüğü, daha sonra hızla koşarak motosiklete binip olay yerinden uzaklaştığı tespit edildi. Cinayetten önce 3 gün bölgede keşif yaptığı kaydedilen tetikçinin suçu işlediği anlarda tutuklu babanın da gözcülük yaptığı öne sürüldü.

İlginizi Çekebilir

Denizli Kayak Merkezi yeni sezona hazır

Ege Bölgesi’nde kış turizminin yükselen yıldızı Denizli Nikfer Kayak Merkezi ile kentin önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, yenilenen yüzleri ve kışa özel atmosferleriyle 17 Ocak Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor.

Burun eti sorununa radyo frekansla etkili çözüm

Özel Denizli Tekden Hastanesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Özlem Özer, Burun eti (konka) büyümesine bağlı nefes darlığı yaşayan hastalar için uygulanan radyo frekans yönteminin, kısa sürede tamamlanan ve günlük yaşama hızlı dönüş sağlayan etkili bir tedavi seçeneği sunduğunu belirtti.

Görme engelli bireyler bu kursta hem sosyalleşiyor hem de günlük hayatlarını kolaylaştırıyor

Altı Nokta Körler Derneği Denizli Şubesi’nin girişimleriyle Pamukkale Halk Eğitim Merkezi bünyesinde görme engelli bireylere yönelik Beyaz Baston Kullanımı ve Bağımsız Hareket Kursu açıldı. Kurs, katılımcılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Yemek borusu kanseri olan hastaya cerrahi operasyonla yeni yemek borusu yapıldı

Yutma güçlüğü şikâyetiyle Denizli Devlet Hastanesi’ne başvuran 66 yaşındaki Şengül Korkmaz’a yemek borusu kanseri teşhisi konuldu. Yemek borusu alınan hastaya, midesinden yeni yemek borusu yapılarak sağlığına kavuşturuldu.

Uçuruma yuvarlanan araçta bulunan 2'si çocuk 5 kişi yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkan bir otomobilin 30 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 2’si çocuk 5 kişi itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Denizli teleferikte yeni dönem kar manzarasıyla başlıyor

Denizli teleferik, kapsamlı bakım ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından 10 Ocak 2026 tarihinde yeniden hizmete giriyor. Açılışa özel olarak 10–16 Ocak tarihleri arasında Denizli teleferik ve Bağbaşı Yaylası vatandaşlara ücretsiz olacak.

TÜM HABERLER