© Haber Acıpayam 2022

279 SOKAKTA OTURAN MAHALLE SAKİNLERİ İMZA TOPLADI

Acıpayam Yukarı Mahalle İmam Hatip Cami arka tarafında bulunan 269 ve 277 sokaklardaki Acıpayam Belediye ekiplerinin başlattığı yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 Acıpayam Yukarı Mahalle İmam Hatip Cami arka tarafında bulunan 269 ve 277 sokaklardaki Acıpayam Belediye ekiplerinin başlattığı yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Kilit taş döşeme çalışmaları başlayan sokakta mahalle sakinleri her fırsatta memnuniyetlerini dile getiriyor.

279 SOKAKTA OTURAN MAHALLE SAKİNLERİ İMZA TOPLADI

2 sokağın çalışmaları devam ederken 279 sokakta oturan mahalle sakinleri sokaklarının kilit parke taşı döşenmesi için Acıpayam Belediye Başkanlığına dilekçe ile başvuruda bulundular.

Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN dilekçeyi işleme koyarak, çalışmaların 279 sokakta alt yapısı tamamlandıktan sonra kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.








İlginizi Çekebilir

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

TÜM HABERLER