© Haber Acıpayam 2022

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ACIPAYAM'DA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramının 91.yıldönümü Acıpayam'da törenlerle kutlandı.

 İlk olarak Hükümet konağı önündeki Atatürk anıtına Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı tarafından çelenk konuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.  Düzenlenen törene Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Ömer ULUDAĞ, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, İlçe Emniyet Müdürü Nusret Ertop, siyasi parti temsilcileri, gaziler, daire ve kurum amirleriyle vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Jandarma Başçavuş Cumhur GÖBELEK, "Zaferin 91. yıldönümünü, ilk günkü gurur ve heyecandan hiçbir şey kaybetmeden, aynı duygularla kutluyoruz. Her safhası tek tek düşünülerek hazırlanan bu zafer, aziz yurdumuza ve bağımsızlığımıza kasteden işgal kuvvetleri karşısında Türk ordusunun ortaya koyduğu eşsiz bir zaferdir. BaştaTürkiye Cumhuriyeti 'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, günümüzde terör eylemlerinde şehit olanTürk Silahlı Kuvvetleri ile Emniyet güçleri mensuplarımızı ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz." dedi.

Daha sonra kaymakamlıkta tebrik töreni düzenlendi.  Burada Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Ömer ULUDAĞ, Belediye Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN tebrikleri kabul etti. Ardından Acıpayam Garnizon Şehitliği'ne giden protokol üyeleri ve vatandaşlar, İlçe Müftüsü Mehmet KURT’ un okuduğu Kur'an'dan sonra şehitler için dua etti.


İlginizi Çekebilir

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

TÜM HABERLER