© Haber Acıpayam 2022

4 gündür haber alınamıyordu, ofisinde ölü bulundu

 Denizli’de kendisinden 4 gündür haber alınamayan yaşlı adam, aynı zamanda ev olarak da kullandığı ofisinde ölü bulundu.
Olay, Denizli'nin Merkezefendi ilçesi 15 Mayıs Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı numara 101 adresinde bulunan Hamdibey İşhanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; işhanının 3'üncü katında aynı zamanda ev olarak da kullandığı ofisinde tek başına yaşayan Ali Yılmaz'dan 4 gündür haber alamayan iş yeri komşuları, gelen kötü kokudan da şüphelenerek polise ihbarda bulundu.
İşhanına gelen gelen polis ekipleri, çaldıkları kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla kapıyı açtıklarında, Ali Yılmaz'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Yaklaşık 4 gün önce öldüğü tespit edilen Yılmaz'ı cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Kesin ölüm nedeni otopsi sonucuna göre belli olacak olan Yılmaz'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı

Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.

Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER