67 yaşında torunu ile birlikte diplomasını aldı
ACIPAYAM Denizli’de 67 yaşında Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Bölümü’nden mezun olan Ali Rıza Ege, diplomasını torunu ile el ele sahneye çıkarak aldı.
Pamukkale Üniversitesi’nde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenleri tüm heyecanı ile devam ediyor. Törenlerin ikinci gününde Eğitim Fakültesi, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, Turizm Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ile Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet coşkusu yaşadı. Pamukkale Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenleri renkli karelere ev sahipliği yaparken, mezun öğrencilerin farklı hikayelerine de şahitlik ediyor. Bu örneklerden biri ise 67 yaşındaki Ali Rıza Ege oldu.
“Arkadaşlarım bana hiçbir zaman amca demediler”
Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Bölümü’nden mezun olan 67 yaşındaki Ali Rıza Ege diplomasını torunu ile el ele sahneye çıkarak aldı. Duygu ve düşüncelerini aktaran PAÜ mezunu Ali Rıza Ege şunları ifade etti: “Hayat üniversitesinden sonra ikinci üniversitem Pamukkale Üniversitesi oldu. Aslında gençlik yıllarımda 9 Eylül Üniversitesi Resim Bölümünü de kazanmıştım. Fakat o dönemde okuyamamıştım. Doğduğumdan beri resim yapıyorum, resim benim için bir tutku. Güzel bir eğitim-öğretim dönemi yaşadım. Başta eşime bütün hocalarıma, torunlarıma, arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarım bana hiçbir zaman amca demediler, abi dediler, manevi olarak çok da destek oldular. Müteşekkirim” dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Tezgahlarda 10 liraya satılan Acıpayam kavunu tescillendi
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yetişen ve uygun fiyatıyla tüketicisini memnun eden Acıpayam Kavunu coğrafi işaret alarak tescillendi.
Denizli'den Elon Musk’a rakip çıktı
Denizli’de Elon Musk’a taş çıkaran vatandaş, Tesla’nın Cybertruck videolarından ilham alarak, boş vakitlerinde hurda malzemeleri değerlendirip evinde tek kişilik elektrikli bir pick-up üretti.
Acıpayam KETEM hizmete açıldı
Kanser hastalığının erken teşhisi ve hastalıkla mücadelede önemli bir yer tutan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezlerine (KETEM) Denizli’de bir yenisi daha eklendi. Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde bulunan KETEM’e Sağlık Bakanlığı tarafından alınan mamografi cihazının gelmesiyle birlikte Denizli’deki KETEM sayısı 5’e yükseldi.
Kantincinin oğlu, müdürü ceza ve tahliye kararı için vurmuş
Denizli'de öğrencilerini taciz ettiği ve kendisine "Kan akacak" diyerek tehdit etmesi üzerine kantin işletmecisinin oğlu hakkında şikayette bulunan okul müdürünün silahlı saldırıya uğraması hakkında eğitimciler eylem yaptı.