© Haber Acıpayam 2022

720 üniversiteliye burs veren dernek, ilk ve ortaokul öğrencilerinin yüzünü güldürüyor

Denizli'de hayırseverlerin desteği ve yaptığı etkinlerden elde ettiği gelirlerle şimdiye kadar 720 üniversite öğrencisine burs veren Nikferliler ve Barzalılar Yardımlaşma Derneği, ilk ve ortaokul öğrencilerini de geziler düzenleyerek sevindirmeye çalışıyor.

Yeni nesillerin eğitime var gücüyle destek veren Nikferliler ve Barzalılar Yardımlaşma Derneği, bugüne kadar hayırseverleri desteği ve etkinliklerden elde edilen gelirlerle 720 üniversite öğrencisine burs desteği verdi. 1996 yılında kurulan dernek, burs vererek destek olduğu öğrenci sayısını her geçen yıl daha da arttırıp ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşıyor. Son verdiği desteklerle 720 öğrenciye burs veren dernek, aynı zamanda Nikfer Mahallesi'nde bulunan okulların araç gereç ihtiyaçlarını da karşılıyor. İlk ve ortaokul öğrencileri için her sene gezi ve etkinlikler düzenleyen dernek, öğrencilerin keyifli zaman geçirmelerine ve yeni yerler görmelerine aracı oluyor.

Her yıl daha fazla öğrenciye destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Denizli Nikferliler ve Barzalılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Ufuk Özkan, “Bizler bu faaliyetlerde aracıyız. Bize güvenen yardım eden, destek olan hayırseverlerimizin hayırlarını en iyi ve en faydalı şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz. 720 öğrencimize destek olmamızı sağlayan tüm hayırseverlerimizi teşekkür ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

TÜM HABERLER