© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM ADLİYE'DE GÖREV DEĞİŞİMLERİ

Hakimler ve Savcılar Yüksel Kurulu Birinci Dairesi Başkanlığının (HSYK), Eylül Ayı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ile Acıpayam’da görev yapan Savcı ve Hakimlerin görev yerleri değişti.

 Hakimler ve Savcılar Yüksel Kurulu Birinci Dairesi Başkanlığının (HSYK), Eylül Ayı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ile Acıpayam’da görev yapan Savcı ve Hakimlerin görev yerleri değişti.

HSYK’nın 1544 ve 1545 sayılı kararnameleriyle adli yargıdan bin 314 adli hakim ve savcı, idari yargıdan 104 hakimin ataması yapıldı.

HSYK’dan yapılan açıklamada, kararname sonrası adli ve idari yargıda boş kalan kadrolara gerçekleştirilmesi planlanan kura kararnameleri ile atamalar yapılacağı, ataması gerçekleşen hakim ve savcılara görev yerlerinden ayrılmalarına ilişkin tebligatların 5 Eylül’den itibaren gönderileceği belirtildi.

ACIPAYAM’DAN GİDEN HAKİMLER: Acıpayam Hakimi Ayşe Ediş Olgun Gaziosmanpaşa Hakimliğine,

Acıpayam Hakimi İsmail Çevik Uşak Hakimliğine atandı. 

Acıpayam Cumhuriyet Savcısı Burak Olgun'un da Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Savcılığına atandığı bildirildi. 

İlginizi Çekebilir

Yüzyılın Konut Projesinde Denizli Kura Çekimi yapıldı

Yüzyılın Konut Projesi Denizli Kura Çekimi Töreni'ne katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Denizli’de inşa edilecek 6 bin 370 konutun tamamı yatay mimari esas alınarak, şehrimizin geleneksel dokusuna ve yerel dokusuna uygun bir estetikle yükselecek" dedi.

Evde bakım personeli görev yolunda hayatını kaybetti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri personeli Kadriye Şakır, görev için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazasının ardından bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

Denizli’de kayganlaşan yolda tırın dorsesi yola savruldu

Denizli’de etkili olan yağmur, trafik kazasını beraberinde getirdi. Denizli-Salihli karayolu üzerinde meydana gelen kazada, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir TIR’ın dorsesi yola savruldu.

Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan kuruyemiş fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Denizli'de feci kaza: Baba ve oğlu hayatını kaybetti

Denizli'nin Tavas ilçesinde kamyonetin karşı şeride geçerek minibüsle çarpışması sonucu meydana gelen kazada baba ve oğlu yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti

Denizli'nin Çameli ilçesinde balık çiftliğinde çalışan arkadaşına sel nedeniyle kapanan kanalları açması için yardıma giden 3 çocuk babası adam, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER