ACIPAYAM ANADOLU LİSESİNE MODERN SAHA
ACIPAYAMAcıpayam Anadolu Lisesine, Kaymakamlık ve Belediye ile ortaklaşa yaptırılan spor sahası yapılan törenle açıldı.
Kaymakam Kalkar, yaptığı konuşmada, Çocuklar ne kadar iyi şartlarda okurlarsa ülkelerine o kadar daha iyi hizmetler yapacaklarını belirterek, "Ben inanıyorumki bu okuldan geleceğin büyük insanları yetişecektir. Açılışını yaptığımız bu tesisin tüm okulumuza, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Belediye Başkanı Şevkan ise, Spor sahasıyla, ilçe ve okul adına güzel bir tesis kazandırdıklarını belirterek şunları söyledi. "Belediye olarak tüm okullarımıza desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize güzel bir gelecek bırakmak adına çalışmalarımız devam edecektir."
Açılışın ardından Kaymakam Kalkar ve beraberindekiler sahayı gezerek, öğrencilerin gösteri maçını izledi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşayan işitme engelli adamın yakınlarının iki gündür kendisinden haber alamaması üzerine evinde girilen evinde cansız bedeni bulundu.