ACIPAYAM BAŞKAN ŞEVKAN'I SEVGİ İLE KUCAKLADI
ACIPAYAM30 Mart 2014 Yerel seçim ilçe adaylarının bugün açıklanmaya başlanmasının ardından heyecanın doruğa ulaştığı Acıpayam'da ayrı bir sevinç yaşandı.
Acıpayam Belediye Başkanı ve AK Parti Acıpayam Belediye Başkan Adayı Dr. Hulusi ŞEVKAN kendisini karşılamak için gelen halka teşekkürlerini sunarak hepsi ile tek tek kucaklaştı. Başkan Şevkan yaptığı konuşmada şunlara değindi: "buraya kadar gelerek beni onurlandırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Böylesine sevgi ile karşılanmak inanın gurur verici bir durum. Aday adaylığı sürecinde de her zaman söylemiştim; halkım yani sizler isterseniz, partim de uygun görürse biz hizmete tekrar talibiz demiştik. Evet şimdi hem sizin hem de partimin onayı ile bugün aday olduk. Bu süreçte bizimle beraber olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah 30 Mart'tan sonra kazanan yine sizler olacaksınız ve yine kazanan Acıpayam olacaktır." dedi.
İlginizi Çekebilir
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.
Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu
Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.
Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.
Cevizin başkenti artık Denizli
Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.
Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı
Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.
Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor
Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.