© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM BELEDİYESİ YOL SIKINTISINI ÇÖZÜYOR

Acıpayam'a bağlı Yassıhüyük mahallesinden geçen Devlet Karayolunun son düzenlemelerinden sonra eksikliği hissedilen bağlantı yolu için çalışma başlatıldı.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu Denizli - Antalya duble  yol ( sıcak asfalt ) çalışması sırasında Yassıhöyük mahallemizin girişinde proje kapsamında 100 metre değişiklik yapıldığından Yassıhöyük mahalle bağlantı yolu kapanmıştı.

Acıpayam Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan çalışma ile bağlantı yolu çalışmaları başladı.

Bu mevkii de ters yönden Yassıhöyük mahallesine giden araçlar tehlike yaratmaktaydı. Ölümlü kazaların yaşanmaması için Belediye Ekipleri çalışmalarını hızlandırarak hafta sonuna kadar yolu trafiğe açacağı ifade edildi.

Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, çalışmaları yerinde incelerken, gerekli incelemeleri ekiplerimizle yaptıktan sonra burada bir çalışma başlattık. Burada bir can kaybının yaşanmaması için bağlantı yolunu açarak sürücülerimizin hizmetine sunacağız’’ dedi.





 




İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER