© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM BELEDİYESİNDEN FIRINLARA DENETİM

Acıpayam Belediyesi zabıta ekipleri ilçede bulunan ekmek fırınlarını denetledi.

 Zabıta ekipleri ilçe merkezinde faaliyet gösteren fırınları  denetleyerek incelemelerde bulundu.
Acıpayam Belediye Başkanı  Dr. Hulusi ŞEVKAN  yapılan denetimler hakkında yaptığı açıklama da, fırınlarda rutin denetimleri sürdürdüklerini belirterek, bu denetimleri sıklaştırdıklarını söyledi.
 ŞEVKAN "Halkımızın sağlığını korumak bizim en önemli vazifelerimizden bir tanesidir. Halkımızın, temel gıda maddesi imalatı yapan ve satan iş yerlerini denetleyerek eksik gramaj, işletmenin ve çalışma ortamının temizliği ile gerekli belgelerin olup olmadığını kontrol ediyoruz. Yaptığımız denetimlerde, firma sahiplerinin istenilen şartlara uyduğunu görmekteyiz. İş yeri sahipleri her şeye dikkat ederek titiz davranmalılar. Burada yaşanacak bir sağlık sorunu ekmek vasıtasıyla diğer insanlarımızı da olumsuz yönde etkileyebilir." dedi.

Denetimlerin sadece fırınlarla sınırlı olmadığını kaydeden ŞEVKAN, "Gıda üretimi yapan tüm iş yerleri denetim ekipleri tarafından bundan sonra da sık sık denetlenecek. İnsan sağlığı her şeyden önemli. İş yerlerinin genel temizlik, üretim izni, ruhsat, gramaj konusunda kontrolleri yapılıyor. Halk sağlığı konusunda çok titiz davranıyoruz. Vatandaşlarımızın en çok tercih ettiği yiyeceğin başında fırın ekmeği gelmektedir. Halkımızın sağlıklı, temiz ve kaliteli ekmek yemesi için bu gibi kontrolleri her zaman yapacağız." diye konuştu.





İlginizi Çekebilir

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı

Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.

Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor

Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.

TÜM HABERLER