© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM BELEDİYESİNDEN FIRINLARA DENETİM

Acıpayam Belediyesi zabıta ekipleri ilçede bulunan ekmek fırınlarını denetledi.

 Zabıta ekipleri ilçe merkezinde faaliyet gösteren fırınları  denetleyerek incelemelerde bulundu.
Acıpayam Belediye Başkanı  Dr. Hulusi ŞEVKAN  yapılan denetimler hakkında yaptığı açıklama da, fırınlarda rutin denetimleri sürdürdüklerini belirterek, bu denetimleri sıklaştırdıklarını söyledi.
 ŞEVKAN "Halkımızın sağlığını korumak bizim en önemli vazifelerimizden bir tanesidir. Halkımızın, temel gıda maddesi imalatı yapan ve satan iş yerlerini denetleyerek eksik gramaj, işletmenin ve çalışma ortamının temizliği ile gerekli belgelerin olup olmadığını kontrol ediyoruz. Yaptığımız denetimlerde, firma sahiplerinin istenilen şartlara uyduğunu görmekteyiz. İş yeri sahipleri her şeye dikkat ederek titiz davranmalılar. Burada yaşanacak bir sağlık sorunu ekmek vasıtasıyla diğer insanlarımızı da olumsuz yönde etkileyebilir." dedi.

Denetimlerin sadece fırınlarla sınırlı olmadığını kaydeden ŞEVKAN, "Gıda üretimi yapan tüm iş yerleri denetim ekipleri tarafından bundan sonra da sık sık denetlenecek. İnsan sağlığı her şeyden önemli. İş yerlerinin genel temizlik, üretim izni, ruhsat, gramaj konusunda kontrolleri yapılıyor. Halk sağlığı konusunda çok titiz davranıyoruz. Vatandaşlarımızın en çok tercih ettiği yiyeceğin başında fırın ekmeği gelmektedir. Halkımızın sağlıklı, temiz ve kaliteli ekmek yemesi için bu gibi kontrolleri her zaman yapacağız." diye konuştu.





İlginizi Çekebilir

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER