© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM ESNAF KEFALET KOOPERATİFİNDE ÜYE SEÇİMİ

S.S Acıpayam Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

 



  Toplantıya Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa ÇELİKKOL,Acıpayam Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali SATIR,Bakanlık Temsilcisi aynı zamanda Buldan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeki SUNAL,Çameli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali DURU,Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi ŞEVKAN,Darıveren Belediye Başkanı Davut OYMAK,İl Genel Meclisi Üyesi Fikret GÜMÜŞ,Belde Belediye Kooperatif Başkanları ve esnaflar katıldı.

 Acıpayam Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali SATIR,tüm katılımcılara teşekkür ederek toplantının ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

2 asil,2 yedek üyeden oluşan yönetim kuruluna asil üyeliklere Ahat MAKAL ve Akın ERGÜN,yedek üyeliklere de Gökhan KARADEMİR ve Çağlayan PUTGÜL seçildi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi ŞEVKAN’da söz alarak şunları söyledi;’’Sabahın erken saatlerinde işyerini açıp,akşamın geç saatlerine kadar vatandaşımıza hizmet veren esnaflarımızı kutluyorum.Bizim esnafımız alın teriyle geçimini sağlayan esnafımızdır ‘’dedi. Yakın bir zaman içersinde de Acıpayam Sanayisinde bir çalışma yapılacağını ve Acıpayam Sanayisinin güzel bir görünüme kazandırılacağını belirten ŞEVKAN,kongrenin ilçemize ve esnaflarımıza hayırlı olmasını diledi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

TÜM HABERLER