© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM HAYVAN PAZARINA DEZENFEKSİYON ÜNİTESİ KAZANDIRILACAK

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Su Ürünleri Şube Müdürü Şükran ÇİZMECİOĞLU ve Havyan Sağlık Şube Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekim Mehmet ATMACIOĞLU, Acıpayam Belediyesi Canlı Hayvan Pazarını ziyaret etti.

 Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Su Ürünleri Şube Müdürü Şükran ÇİZMECİOĞLU ve Havyan Sağlık Şube Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekim Mehmet ATMACIOĞLU, Acıpayam Belediyesi Canlı Hayvan Pazarını ziyaret etti.


Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Su Ürünleri Şube Müdürü Şükran ÇİZMECİOĞLU, hafta içi hayvan sağlık raporları Acıpayam Belediyesi Canlı Hayvan Pazarından İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün Veteriner Hekimlerince hayvanlar görülerek ve dezenfeksiyonu uygulandıktan sonra raporlarının düzenlendiğini söyledi.

ÇİZMECİOĞLU, Ülkemizde bugün tarihi itibariyle 240 bin adet büyükbaş hayvan
olduğunu, bunun da 50 bin adedinin ACIPAYAM’da yaşadığını bu rakamında ülkemiz
genelindeki  canlı büyükbaş hayvan varlığının 5/1’i denk geldiğini belirtti.

Ayrıca Acıpayam Belediyesi Canlı Hayvan Pazarının bölgede potansiyelli pazarlar içersinde olduğunu, yapılan ziyarette pazarın dezenfeksiyon uygulamasının modern dezenfeksiyon ünitesinde yapılmasını denetim tutanağında belirterek, bu modern projesinin yapılması için Acıpayam Belediye Başkanına detaylı  rapor sundu.

Buradaki ziyaretin ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Su Ürünleri Şube Müdürü Şükran ÇİZMECİOĞLU, Havyan Sağlık Şube Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekim  Mehmet ATMACIOĞLU ve Belediye Veteriner Hekimi Uğur TOSCALI, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN’ı makamında ziyaret etti.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN projeyi inceleyerek Veteriner Hekim Uğur TOSCALI' ya talimat vererek,projenin en kısa zamanda faaliyete geçirilmesini istedi.

 

İlginizi Çekebilir

19 Mayıs coşku ve sevinci Büyükşehir ile doruğa çıktı

On binler Göksel konserinde buluştu“Yaşasın Cumhuriyet !”Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Konserine katılan Denizlililer, unutulmaz bir bayram coşkusu ve sevincini yaşadı. Meydanı hınca hınç dolduran onbinlerce Denizlili, Göksel’in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Orman yangınları gönüllüsü eğitimi yapıldı

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğünde Orman Yangınları Gönüllüsü olmak isteyen vatandaşlara orman yangınlarıyla mücadele eğitimleri verildi.

Denizli’de su tarifelerinde yüzde 40’a varan indirim

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli halkına verdiği su tarifelerinde indirim sözünü yerine getirdi. DESKİ Genel Kurulu’nda alınan karar ile suda yüzde 40’a varan indirim yapıldı.

Başkan Yıldırım, Acıpayam Kanyonu'nu Turizm Rotalarına Ekliyor

T.C.Acıpayam Belediye Başkanı Ecz. Levent Yıldırım, Acıpayam Kanyonu'nda devam eden elektrik hatları ve peyzaj çalışmalarını değerlendirirken, tüm yurttaşları bu doğal güzellikleri keşfetmeye davet etti.

Acıpayam - Sandalcık Mahallesi'nde Yol Düzenleme Çalışmaları Başladı

T.C. Acıpayam Belediye Başkanı Ecz.Levent Yıldırım, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Sandalcık Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına destek verdiklerini açıkladı.

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KONSERİNE DAVETLİSİNİZ

T.C. Acıpayam Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı konser ile kutlayacak .

TÜM HABERLER