ACIPAYAM HEYETİ MADEN OCAKLARINDA
ACIPAYAMAcıpayam heyeti maden ocaklarını ziyaret etti.
Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet SÜRÜCÜOĞLU ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti önceki dönem İl Genel Meclisi Üyesi Yılmaz ELÇİN, Ak Parti Belediye Meclis üyesi Mehmet KIRGIL, Mali Müşavir Yüksel SÜRÜCÜOĞLU’ndan oluşan heyet Acıpayam’ a Sandalcık ve Muğla- Köyceğiz krom işletmelerinde incelemelerde bulundu.
Ülkemizin yeraltı zenginlikleri olan maden ocaklarına girerek burada çalışan yetkililerden bilgi alan heyet ayrıca Acıpayam’dan Dalaman’a yapılacak olan yolda incelemeler yaptı.
Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet SÜRÜCÜOĞLU, ''İncelemelerin verimli geçtiğini, Acıpayam Dalaman karayolunun yapılmasının ilçemiz ekonomisine büyük katkı sağlayacağını düşünmekteyiz. İlçemiz krom madeni yönüyle ülkemizin zengin yataklarındandır. Sektörün daha da geliştirilmesi için gayret gösterilmelidir. İlçemiz maden sektöründe 1200 civarında kişi çalıştığını ifade eden SÜRÜCÜOĞLU, yapılan bu gezide bizlerle birlikte olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.’’dedi.
İlginizi Çekebilir
Çekirdeksiz üzümler koruma altında
Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.