© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM MESLEK YÜKSEK OKULU 208 ÖĞRENCİ İLE EĞİTİME BAŞLADI

Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı törenle açıldı.

Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu'nda gerçekleşen törene Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsmail GÜDÜL, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Pamukkale Üniversitesi Senato Üyeleri, Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Turgut TOK, Acıpayam Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin ERDEM, İl genel meclisi üyeleri,  öğretim elemanları, Belde Belediye Başkanları, Daire ve kurum amirleri,  muhtarlar ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Pamukkale Üniversitesi ve Acıpayam  Meslek Yüksekokulunu tanıtan slayt gösterisi sunuldu.

Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Turgut TOK, törende yaptığı konuşmada, ikinci yılda 208 öğrenci ile eğitim öğretime devam ettiklerini belirterek, 4 bölümü bulunan yüksekokulda, açılacak yeni programlarla her yıl öğrenci sayısının artacağını söyledi.

TOK, okulun açılışından bu yana her türlü konuda desteklerini esirgemeyen Pamukkale Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin BAĞCI’ ya, Acıpayam Kaymakamımız Uğur KALKAR’ a, başımız sıkıştığında hiçbir isteğimizi imkânları doğrultusunda karşılamaya çalışan Belediye Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN ve belediye çalışanlarına, Belde Belediye Başkanlarına ve Acıpayam halkına teşekkürlerini iletti.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN; "Okullumuzun çiçekleri olan öğrencilerimiz siz bizim destanlarımızsınız, siz bizim kardeşlerimizsiniz. Memleketlerinize gittiğiniz zaman ailelerinize selam söyleyin. Sizler bizlere emanetsiniz.  Belediyemizin kapıları sizlere 24 saat açık. Size telefon kadar uzağız. Eğitim kurumlarımız bizim için önemli. Acıpayam Belediyesi olarak köy okullarımız dâhil olmak üzere tüm okullarımıza imkânlarımız doğrultusunda destek olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Eğitim kurumlarımız bizleri nerede görmek istiyorlarsa bizler bir asker gibi orada olduk, olmaya da devam edeceğiz. 2013-2014 Eğitim öğretim yılının ülkemize, ilçemize ,öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, eğitim kurumlarına gönül veren hocalarımıza saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR; "Eğitim anlamında Denizli ve Türkiye’de ilçemizin başarılı olmasını istiyoruz. Acıpayam’ın eğitimde bir numara olma özelliği geçmişten beri biliniyor. Okulumuzun ekonomik, sosyal ve kültürel olarak katkısı ilçemizin yüksek öğretim şehri olduğunu göstermeye başladı. Başarılı, huzurlu eğitim-öğretim yılı geçirmemiz dileklerimle gençlerimize başarılar diliyorum." dedi. 


Pamukkale Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Hüseyin BAĞCI ise yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Pamukkale Üniversitesi, yükseköğretim okullaşma oranının yükseltildiği ve her yerde çağın önceliklerini dikkate alan, alışılmışın ötesinde bir okul algısını bitirerek, yüksek okullaşmayı ilçelerine taşıyan nadir üniversitelerden biridir. Bunun en güzel örneğini Acıpayam, Tavas, Kale, Buldan , Çivril  ve Honaz meslek yüksekokullarının yapılanmasında görebilirsiniz." dedi.

Konuşmaların ardından Grup Nefes tarafından müzik dinletisi sunuldu.

Pamukkale Üniversitesi Acıpayam  Meslek Yüksekokulu 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının açılış töreni verilen kokteyl ile sona erdi.














İlginizi Çekebilir

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

LÖSEV DENİZLİ LÖ MODÜL OFİSİ AÇILDI

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine ücretsiz destek sağlamak amacıyla Türkiye genelinde yürüttüğü hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda vakfın yeni Denizli İrtibat Ofisi faaliyete geçti.

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

TÜM HABERLER