© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM SÜMER FORUM AÇILDI

Acıpayam’da yeni iş yerleri peşi sıra açılmaya devam ediyor.

 Acıpayam Eski Hastane Caddesi üzerindeki açılışa, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi  Şevkan, Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, Acıpayam Belediye Meclisi üyeleri, Sümer Forum sahibi Sümer Kılınç, daire ve kurum amirleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılışta konuşmasını yapan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, “Acıpayam’da ayağımıza giydiğimiz ayakkabıların Yeşilyuva ayakkabıları olduğunu gördüğüm gün en mutlu olduğum gün olacaktır. Bu memlekette el ele veririz ve kendi değerlerimizi ön plana çıkarırız. Özellikle Yerli üretimimiz olan Yeşilyuva ayakkabılarına yer veren iş yeri sahibimize sevgi ve saygılarımı sunar, iş yerinin Acıpayam’ımıza hayırlı olmasını dilerim.” dedi. 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

TÜM HABERLER