© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM TAPU MÜDÜRLÜĞÜ YEN HİZMET BİNASINDA

Tapu Müdürlüğünün yeni hizmet binası için açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılışa Acıpayam Kaymakamı  Uğur KALKAR, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire ve Kurum Amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Uzun yıllar Özel İdare İş Hanında vatandaşlara hizmet veren Acıpayam Tapu Müdürlüğü, Emniyet Kavşağı yanındaki yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Acıpayam Tapu Müdürü Mehmet Ali SERT açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:'' Önceki binamızda engelli ve yaşlı vatandaşlarımız tapu dairesine ulaşmak için oldukça zorlanıyorlardı. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün başlatmış olduğu ''Kurumsal Gelişim Projesi'’ kapsamında, bu binada hizmet vermeye başladık. Binanın hizmete açılmasında başta Kaymakamımız Uğur KALKAR olmak üzere, Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.’’ dedi.

Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR ;’’Hizmet verilen mekânların şartlarının iyileştirilmesinin yanında hizmet kalitesinin de aynı şekilde artmasını görmek bizleri oldukça memnun ediyor. İlçemizde vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarından daha iyi hizmet alabilmeleri noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tapu müdürlüğümüzün yeni hizmet binası da bu konuda iyi bir örnek oldu. Yeni hizmet binasının ilçemize, çalışanlarına ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum ’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

TÜM HABERLER