© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Acıpayam'da düzenlenen Fener alayı yürüyüşüne birçok vatandaşlar katıldı.

 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Acıpayam'da düzenlenen Fener alayı yürüyüşüne birçok vatandaşlar katıldı. Acıpayam Cumhuriyet Meydanında toplanan vatandaşlar Acıpayam belediyesi tarafından dağıtılan Türk Bayrakları ve Meşaleler ile yürüyüşe başladı. Atatürk Bulvarı üzerindeki yürüyüş Emniyet kavşağından dönülerek tekrar Cumhuriyet Meydanına gelen kalabalık vatandaş topluluğu buradan Jandarma Komutanlığına ulaştı.  İlçe Jandarma Komutanlığı önünde Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül vatandaşları karşıladı. Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan Binbaşı İsmail Güdül'le çiçek sundu ve Türk Bayrağı takdim etti.

Yürüyüşte vatandaşlar "Ne mutlu türküm diyene", "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları ile caddeleri inlettiler.

Fener Alayı'na Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Garnizon Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, daire ve kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ile birçok vatandaş katıldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

TÜM HABERLER