ACIPAYAM'DA TRT ÇEKİMLERE DAVAM EDİYOR.
ACIPAYAMTRT Aacıpayam'da Çekimlere Devam Ediyor "Gezelim Görelim"den sonra şimdide “İlden İle Dilden Dile Maniler” Pogramı da Acıpayam'da çekim yaptı
Belgesel tadında müzik programı olan “İlden İle Dilden Dile Maniler” in çekimleri Acıpayam Belediye Konservatuvarında gerçekleştirildi.
İlden İle Dilden Dile Maniler adlı programda bir kentin ezgileri, âşıkları, türküleri, onları icra eden yöresel sanatçıları ve sanatçılarımızın öyküleri genç kuşaklara aktarılıyor.
TRT Sanatçısı ,TRT’den emekli birçok eseri ilçemize ve ülkemize kazandıran ve aynı zamanda Acıpayam Belediye Konservatuvarı Sorumlusu Mansur KAYMAK’ ın girişimleriyle gerçekleşen program Nisan ayının 2.haftasında yayına girecek.
Yöremiz Sanatçıları Mansur KAYMAK, eşi Sonay KAYMAK, Ozan Nihat, Hüseyin ALPTEKİN, Şinasi USLU, Hasan ELKAN, Fuat İLHAN ve Ramazan ÜNAY söyledikleri manilerle ilçemizi ve yöremizi tüm dünyaya tanıtacaklar.
Belediye Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN, TRT Müzik Kanalının Acıpayam Belediye Konservatuvarındaki yaptığı çekimler esnasında yöremiz sanatçılarını desteklemek için yanlarında yer aldı.
ŞEVKAN, program yapımcıları Selma-Ali Can ÖZİNANIR ’a sanata ve sanatçıya ve Acıpayam’a verdikleri değerden dolayı kendilerine teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.
Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu
Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.
Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.
Cevizin başkenti artık Denizli
Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.
Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı
Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.
Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor
Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.