© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA YOL ÇALIŞMALARI TAM GAZ

Acıpayam Belediyesine bağlı yol yapım ve onarım ekipleri çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Belediye ekipleri Yeni Mahalle 535 sokakta bulunan ara yolda alt yapı çalışmalarına başladı. Her alanda çalışmaların tam gaz devam ettiğini belirten Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan şu açıklamalara yer verdi: "Özellikle mahalle aralarındaki yollarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz Yeni Mahalle 535 sokaktaki yolda çalışma başlattı. Burada yolun alt yapısını hazırlayarak bahar ayında kilit taş döşeyeceğiz. Malum ilçemizde kış mevsimi çok çetin geçiyor. Bu sene ocak ayına yaklaşmamıza rağmen çok güzel günler geçiyoruz. Tabi belediye olarak bizim bu yol çalışmalarımızda işlerimizde havaların iyi gitmesi bizim işimize yaradı. Bu güzel hava şartlarında gayretli bir çalışma sergiledik. Yol yapma, genişletme ve alt yapıda ivme kazandık. Bu manada kendimize verdiğimiz hedefi yakalamış olduk’’ dedi.







İlginizi Çekebilir

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

LÖSEV DENİZLİ LÖ MODÜL OFİSİ AÇILDI

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine ücretsiz destek sağlamak amacıyla Türkiye genelinde yürüttüğü hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda vakfın yeni Denizli İrtibat Ofisi faaliyete geçti.

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

TÜM HABERLER