© Haber Acıpayam 2022

ADALET SARAYI AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

4 Temmuz 2014 tarihinde görkemli bir törenle temeli atılan ve inşaatı hızla devam eden Acıpayam Adalet Sarayı açılış için gün saymaya başladı.

 4 Temmuz 2014 tarihinde görkemli bir törenle temeli atılan ve inşaatı hızla devam eden Acıpayam Adalet Sarayı açılış için gün saymaya başladı.
Evkara Bulvarında inşaat çalışması devam eden Acıpayam Adalet Sarayını Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, gezerek inşaat firma yetkilelerinden bilgi aldı.

Yapılan çalışmalarla birlikte hızla yükselen Acıpayam Adalet Sarayı çevre düzenlemesi, modern mimarisi ve büyüklüğü ile tamamlandığında göz kamaştıracak bi yapı olacak.

Acıpayam Adalet Sarayı İnşaatının 2015 Şubat ayında tamamlanması bekleniyor.








İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER