© Haber Acıpayam 2022

AK PARTİ ACIPAYAM İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Vet. Hek. İdris Oktay partideki görevinden istifa etti.

 AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Vet. Hek. İdris Oktay partideki görevinden istifa etti. AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Vet. Hek. İdris Oktay'ın görevinden istifa ettiği bilgisine ulaşıldı. Elde edilen bilgilere göre Oktay'ın istifasının AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz tarafından istenildiği öğrenildi.


Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay’ın istifasının parti içi meselelerden kaynaklandığını ve Genel Merkez’in talebi ile İdris Oktay’ın istifasını verdiğini söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay’ın Genel Merkez’in talebi doğrultusunda  istifasının istendiğini ve olayın kesinlikle FETÖ/PDY ile ilgisinin olmadığını söyledi. Genel merkezimizden gelen talebi  İlçe Başkanımız İdris Oktay’a ileterek  istifasını istedik. Acıpayam ilçe başkanımız genel merkezden gelen talep doğrultusunda istifasını il başkanlığımıza sunmuştur. Bu  konunun FETÖ/PDY terör örgütü ile ilişkili bir gelişme  olmadığının  altını özellikle çizmek istiyorum. Parti içi meseleler nedeni ile gerçekleştirilmiş bir görev değişikliği söz konusu . Acıpayam ilçe başkanımız önümüzdeki günlerde  belirlenecektir.  Bu konuda  çeşitli yanlış anlaşılmalara  kesinlikle  yer vermemek için bir kez daha altını çizme itiyorum. Olay tamamen parti içi olaylar nedeniyledir.”dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

TÜM HABERLER