© Haber Acıpayam 2022

Acıpayam'da SBS'ye 881 öğrenci katıldı

Acıpayam'da, ilköğretim 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'na 881 öğrenci katıldı. erdi. Cumhuriyet, Atatürk ve Osman Manisalı ilköğretim okullarında yapılan sınavda, 165 öğretmen...

Acıpayam'da, ilköğretim 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'na 881 öğrenci katıldı. erdi. Cumhuriyet, Atatürk ve Osman Manisalı ilköğretim okullarında yapılan sınavda, 165 öğretmen gözetmen olarak görev yaptı. Öğrenciler, 100 soruyu 120 dakikada çözmeye çalışırken velileri de dışarıda onları beklerken terledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de açık olduğu sınav gününde bazı öğrencilerin giriş belgesini getirmemesi üzerine görevliler yardımcı oldu. Sınav sonunda kimi öğrenciler sevinirken bazıları kendini tutamayarak ağladı. Ağlayanları, öğretmen ve veliler teselli etti. Öğrenciler ve veliler, saat 13.00'ten itibaren okullardan sınav kitapçıklarını alabilecek. Ayrıca ''www.meb.gov.tr'' adresinden de cevap anahtarına ulaşılabilecekler.

İlginizi Çekebilir

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

TÜM HABERLER