© Haber Acıpayam 2022

AŞIKLAR ACIPAYAM'DA BULUŞUYOR

Acıpayam Belediyesinin bu yıl birincisini düzenleyeceği ''1.Acıpayam Aşıklar Bayramı'' 15 Ekim 2014 Çarşamba günü Saat:20.00'de Acıpayam Talip Özkan Konferans Salonunda gerçekleşecek.

Acıpayam Belediyesinin bu yıl birincisini düzenleyeceği   ''1.Acıpayam Aşıklar Bayramı'' 15 Ekim 2014 Çarşamba günü Saat:20.00'de Acıpayam Talip Özkan Konferans Salonunda  gerçekleşecek.

 

Acıpayam Belediyesi ve Acıpayam'lı  Ozan Nihat öncülüğünde gerçekleşecek olan Aşıklar Bayramına Ozan Nihat, Aşık Temel TURABİ, Aşık Ayten GÜLÇINAR, Aşık Selahattin KOZANOĞLU, Aşık Nuri ŞAHİNOĞLU, Aşık Öksüz OZAN, Aşık Kul NURİ, Aşık İrfan ERDAĞI, Aşık Osman AKÇAY, Aşık Muhsin YARALI, Aşık Behram AKTEMUR, Aşık Ali Rıza EZGİ ve Aşıklar Bayramı Kitapları Yazarı Mustafa Çetin katılıyor.

Acıpayam Aşıklar Bayramına tüm halk davet edildi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER