© Haber Acıpayam 2022

BAKAN ZEYBEKCİ ÇAMELİ'DE

Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKCİ Acıpayam-Çameli Yolunun son durumunu bizzat yerinde görmek için Denizli’nin Çameli İlçesine geldi.

 Çameli Alıveren-Cumaalanı Bölgelerinde Yolun son durumu hakkında bilgiler aldı ve yerinde inceledi. 

Denizli Valisi Abdülkadir DEMİR, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN ,Denizli Milletvekili Nurcan DALBUDAK ,Denizli Ak Parti İl Başkanı Avni ÖRKİ, Karayolları Bölge Müdürü, Çameli Kaymakamı Şeref ALBAYRAK ,Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN ile birlikte Darıveren Mahallesinden Çameli’ye kadar yapılmakta olan yolu birlikte gezdi.
Yolun son durumu hakkında fikir alışverişinde bulundular.  Yol güzergâhında bulunan Mahalle sakinleri ile sohbet eden ZEYBEKCİ Mahalle sakinlerine Hayırlı Ramazanlar diledi.  Etrafını saran çocuklarla yakından ilgilenen ZEYBEKCİ çocuklara hediye vermeyi ihmal etmedi.
Daha sonra Cumaalanı Mahallesinden Çameli –Fethiye Yoluna gelen ve Bıçakcı mahallesindeki 
Yol genişletme çalışmalarını yerinde izleyen Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKCİ, her iki güzergahta yaptığı incelemeler sonunda ;  Dedebağ-Darıveren-Cumaalanı arası toplam 22 km yol uzunluğuna sahip olup , Aliveren mahallesinde de 215 metre uzunluğunda ve 30 metre yüksekliğinde viyadük mevcuttur dedi.

Çameli-Acıpayam arasında yol çalışmalarında hiçbir problemin olmadığı ve gelecek yıl içinde yolumuzun tamamlanacağını ödenek konusunda hiçbir sıkıntının olmadığını belirtti. 
Aynı zamanda Çameli-Bıcakcı arasında ki 6 km mesafede yol çalışmaları devam etmekte olup Karayolları Bölge Müdürüne ağustos ayında tamamlanması için talimat verdi. 









İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER