© Haber Acıpayam 2022

BAĞIMLI EVLAT EVİ ATEŞE VERDİ

Denizli'de yaşayan eski futbolcu ve antrenör 59 yaşındaki Zafer K., uçucu madde bağımlısı 23 yaşındaki oğlu Ü.U.K.'nın çevresine zarar veren ve sürekli olay çıkartan biri haline geldiğini, en son evi ateşe verdiğini söyleyerek, "Yüzlerce futbolcu genç yetiştirdim ama kendi oğluma sahip çıkamadım" dedi. Oğlunu tedavi ettiremeyen baba Zafer K., kendisini çaresiz hissedip bir süre önce intihara teşebbüs etti.


Hacıkaplanlar Mahallesi'nde yaşayan Zafer K., 1970 ile 1975 yılları arasında Denizlispor, Göztepe ve Şekerspor gibi takımlarda profesyonel olarak futbol oynadı. 3 çocuğu olan Zafer K., bir süre de antrenörlük yaptı, çok sayıda futbolcu yetiştirdi. Kendi oğlu Ü.U.K.'ya sahip çıkamadığından yakınan Zafer K., insanlara zarar verdiğini ve acilen tedavi edilmesi gerektiğini söyleyerek, "Çaresiz kaldığım için ben de geçen gün (perşembe) evin çatısına çıkarak intihar etmek istedim, ancak polisler dalgınlığımdan faydalanıp, beni kurtardı. Artık yeter, ölmek istiyorum" diye konuştu.

OĞLU EVİ ATEŞE VERDİ

Oğlunun daha önce evin çatısındaki kiremitleri yola fırlattığı ve yoldan geçenleri yaraladığı için tutuklandığını anlatan Zafer K., kısa süre cezaevinde kaldıktan sonra serbest kaldığını, yine olaylar çıkartarak insanlara zarar verdiğini ve dün (cuma) ise yaşadıkları evi yaktığını söyledi. Yaşadığı evi ateşe veren Ü.U.K.'nın çıkardığı yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Ev kullanılmaz hale gelirken, baba Zafer K. ise yaşadığı çaresizliğe isyan etti. 

Oğlunun tedavi edilmesi için gerekli yerlere müracaat etmesine rağmen hiçbir sonuç alamadığını belirten Zafer K., "Evde iki oğlumla birlikte 3 kişi yaşıyoruz. Annesi yıllar önce bırakıp gitti. Elimde dilekçeler var. Her yere müracaat ettim, ancak oğlumu tedavi etmiyorlar. İnsanlara ve çevresine zarar veriyor. Polis alıyor, hastaneye götürüyor, sonra ise serbest bırakıyor" dedi.

İlginizi Çekebilir

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı

Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.

Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor

Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.

TÜM HABERLER