BAŞKAN ŞEVKAN EL ÖPTÜ, GÖNÜL ALDI
ACIPAYAMAcıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Belediye çalışmalarının yanı sıra iftar yemeklerinde vatandaşlarla da buluşmaya devam ediyor
Katıldığı iftar sofralarında vatandaşlarla sohbet eden Şevkan, yaşlıları da ihmal etmiyor.
Başkan Şevkan katıldığı bir iftar yemeğinde Acıpayam’lı 95 yaşındaki Fatma Kayalı ile sohbet etti.
Onların masalarına da konuk olan Şevkan, Sosyal Belediyeciliğin gereği onlarla sohbet havasında geçen iftarda hal ve hatırlarını sorarak, isteklerini dinliyor.
Belli bir yaşa gelmiş, kronikleşen hastalıklarla boğuşan yaşlı ve hasta büyüklerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Ramazan ayında da iftar yemeklerinde bir araya gelerek sorunlarını dinliyor, onlarla sohbet ederek gönüllerini alıyoruz” diyen Şevkan, bu konuda toplum bilincinin yerleşmesi, duyarlılığın artması, komşuluk ilişkilerinin gelişmesi gerektiğini söyledi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.