© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN ENGELLİLERLE BULUŞTU

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Acıpayam Engelliler Derneği ve aileleriyle iftar yemeğinde buluştu.



İftar yemeğine Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin ERDEM, Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray KOŞAR  ve aileleride katıldı.

ŞEVKAN yüreği sıcacık olan engellilerle tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti.

ŞEVKAN yaptığı konuşma da" Ramazan ayının bir kez daha hayırlı olmasını ve kadir gecesinin tüm dünyaya evrensel barışı getirmesini diliyorum. Yaklaşan ramazan bayramının da tüm İslam âlemine hayırlı olmasını diliyorum. Türk milleti hiç bir zaman birlik ve beraberlik dışına çıkmadı. Her gittiğimiz iftara katılım çok yoğun bu da bizi çok mutlu ediyor. Bu bizim milletimizin birlik ve beraberliğini gösteriyor. Engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız, çok yakında engelliler parkını hep birlikte açacağız. O parkta hep beraber oturacağız çünkü bizim ayrımız gayrımız yok, siz değerli kardeşlerimiz bizi nerede görmek isterse nöbette ki er gibi orada hazır orda bulunacağız. Çünkü biz inanıyoruz ki halka hizmet hakka hizmettir’’ dedi.


Engellilerin toplumun bir parçası olduğunu belirten ŞEVKAN, "Unutmayalım ki her sağlam kişi engelli adayıdır. Onların yaşam kalitelerinin yükseltilmesi için ihtiyaçlarının karşılanması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" dedi.

Yoğun katılım olan iftar yemeğinde konuşan Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray KOŞAR " Her zaman yanımızda olan ve her zamanda yanımızda olacağını düşündüğüm bugün ki birlikteliğimizi de sağlayan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum dedi." 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

TÜM HABERLER