BAŞKAN ŞEVKAN HİSAR HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ
ACIPAYAMMuharrem ayı aşure etkinliklerinin adresi Hisar Köyü idi. Hisar'da düzenlenen etkinliğe Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN ve Başkan Yardımcısı Hüseyin ERDEM de katıldı.
Hisar Köyü halkı tarafından sevgi ve samimiyetle karşılanan Başkan Şevkan bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Hisar İlkokulunda incelemelerde bulunan Başkan Dr. Hulusi Şevkan öğrencilerle biraraya geldi. Eğitime ve eğitimciye verdiği değer ile tanınan Başka Şevkan okul ziyaretindeki konuşmasında şumlara değindi: "En kutsal görevlerden birini yürüten öğretmenlerimizin özellikle köy okullarında görev yapmaları beni hep duygulandırmıştır. Burada eğitim ve öğretimlerini devam eden öğrencilerimizin hepsinin hedefleri var. Onların Denizli’de, İstanbul’da, Acıpayam’da okuyan çocuklardan zekâ olarak hiçbir farkı yok. Kimi öğretmen, kimi doktor, kimi mühendis olmak için okuyor."
Hedeflerine çok çalışarak başaracaklarını ifade eden Başkan Şevkan: "aşure gününe bizleri davet eden okul idaresine, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, köy muhtarı Süleyman KORKMAZ’a ve Hisar köyü halkına teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.
Ziyaret kapsamında Başkan Şevkan ve ekibini karşılayan Köy Muhtarı Süleyman KORKMAZ yaptığı konuşmada şunları ifade etti: "5 yıldır okulumuzun bahçesinde pilav, asker yemekleri, dualar ve aşure günleri etkinlikleri geleneksel olarak yapılıyor.Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve köy halkımız birlik olarak yapıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlerin davetini kırmayarak gelen Belediye Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN’ a, Başkan Yardımcısı Hüseyin ERDEM’e, Acıpayam Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılarımıza, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, uzaktan yakından gelenlere ve köy halkıma teşekkür ediyorum" dedi.
İlginizi Çekebilir
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.
Gece ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti
Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gedikli Mahallesi’nde gece saatlerinde ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti.