© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN MÜJDEYİ VERDİ

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve Fen İşleri Müdürü Dursun Karan ile birlikte Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeşildere mahallesinde devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi, vatandaşlar ile sohbet ederek Yeşildere de yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve Fen İşleri Müdürü Dursun Karan ile birlikte Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeşildere mahallesinde devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi, vatandaşlar ile sohbet ederek Yeşildere de yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
ÜÇ CADDE ASFALTA KAVUŞUYOR
 
Başkan Şevkan, vatandaşlar ile sohbet esnasında Yeşildere mahallesinde Yumrutaş-Yeşildere arası, Atatürk Caddesi ve Mehmetçik Caddesinin Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt yapım programına alındığı müjdesini de verdi.
 
Acıpayam Belediyesinin Denizli Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Şevkan, yapılacak olan asfaltlama çalışmalarından dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum"dedi.
 

İlginizi Çekebilir

Evde bakım personeli görev yolunda hayatını kaybetti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri personeli Kadriye Şakır, görev için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazasının ardından bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

Denizli’de kayganlaşan yolda tırın dorsesi yola savruldu

Denizli’de etkili olan yağmur, trafik kazasını beraberinde getirdi. Denizli-Salihli karayolu üzerinde meydana gelen kazada, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir TIR’ın dorsesi yola savruldu.

Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan kuruyemiş fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Denizli'de feci kaza: Baba ve oğlu hayatını kaybetti

Denizli'nin Tavas ilçesinde kamyonetin karşı şeride geçerek minibüsle çarpışması sonucu meydana gelen kazada baba ve oğlu yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti

Denizli'nin Çameli ilçesinde balık çiftliğinde çalışan arkadaşına sel nedeniyle kapanan kanalları açması için yardıma giden 3 çocuk babası adam, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.

Denizli için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.

TÜM HABERLER