© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN PERSONELİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi ŞEVKAN, belediye personeli ve ailelerine Belediye Düğün Salonunda iftar yemeği verdi.

Bütün personelini aileleri ile birlikte Ramazan ayı iftarında bir araya getiren Belediye Başkanı  Dr. Hulusi ŞEVKAN yaptığı konuşmada , Çamlık Evkara Piknik Alanımızda planladığımız personel arkadaşlarımız ve aileleri ile buluştuğumuz iftar yemeğimizi hava şartları nedeniyle Belediye Düğün Salonumuzda gerçekleştirdik.

Mübarek Ramazanın birleştirici ve kaynaştırıcı gücü ve maneviyatın en üst seviyeye çıktığı bu ayda personelimizin aileleri ve çocuklarıyla ile birlikte buluşmak beni mutlu etti. 
 

Büyükşehir ile birlikte biz güçlü bir aileyiz. Büyükşehir ile birlikte 56 mahallesi ve 57 bin nüfusa ulaşan ilçemizi halkımızla birlikte yöneteceğiz.

Merkezimizden en ücra köşesine kadar her güzelliğin altında Belediye personel arkadaşlarımızın imzası var. Çalışanlarımız eş ve çocuklarına da fedakârlıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini istiyorum’’ dedi. Yapılan her yolda, her parkta, köyünüzde yapılan her temizlikte sizin imzanız var. Allah birliğimizi bozmasın. Belediye çalışanlarımızın hiçbir zaman birliğini ve dirliğini bozmasın.

Personelimizin yanı sıra asgari ücretle çalışan taşerondaki işçi kardeşlerimin de her taşın altında bir imzası var. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum.

ŞEVKAN, ‘’Bütün personelimize ve ailelerine Ramazan ayının hayırlar getirmesi, gelecek olan Kadir Gecemiz ve Ramazan Bayramımızın şimdiden kutlu olsun diyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim, dedi.






İlginizi Çekebilir

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

TÜM HABERLER