© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN PERSONELİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi ŞEVKAN, belediye personeli ve ailelerine Belediye Düğün Salonunda iftar yemeği verdi.

Bütün personelini aileleri ile birlikte Ramazan ayı iftarında bir araya getiren Belediye Başkanı  Dr. Hulusi ŞEVKAN yaptığı konuşmada , Çamlık Evkara Piknik Alanımızda planladığımız personel arkadaşlarımız ve aileleri ile buluştuğumuz iftar yemeğimizi hava şartları nedeniyle Belediye Düğün Salonumuzda gerçekleştirdik.

Mübarek Ramazanın birleştirici ve kaynaştırıcı gücü ve maneviyatın en üst seviyeye çıktığı bu ayda personelimizin aileleri ve çocuklarıyla ile birlikte buluşmak beni mutlu etti. 
 

Büyükşehir ile birlikte biz güçlü bir aileyiz. Büyükşehir ile birlikte 56 mahallesi ve 57 bin nüfusa ulaşan ilçemizi halkımızla birlikte yöneteceğiz.

Merkezimizden en ücra köşesine kadar her güzelliğin altında Belediye personel arkadaşlarımızın imzası var. Çalışanlarımız eş ve çocuklarına da fedakârlıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini istiyorum’’ dedi. Yapılan her yolda, her parkta, köyünüzde yapılan her temizlikte sizin imzanız var. Allah birliğimizi bozmasın. Belediye çalışanlarımızın hiçbir zaman birliğini ve dirliğini bozmasın.

Personelimizin yanı sıra asgari ücretle çalışan taşerondaki işçi kardeşlerimin de her taşın altında bir imzası var. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum.

ŞEVKAN, ‘’Bütün personelimize ve ailelerine Ramazan ayının hayırlar getirmesi, gelecek olan Kadir Gecemiz ve Ramazan Bayramımızın şimdiden kutlu olsun diyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim, dedi.






İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER