© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN: YETER Kİ KASIT, RANT VE HAKSIZLIK OLMASIN

Sık incelemeler ile sürekli denetimde olduğunu ve yoğun çalışma temposu sergilendiğini gösteren Acıpayam Belediyesi yine İçişleri Bakanlığına bağlı müfettişlere ev sahipliği yapıyor.

 Acıpayam Belediyesinin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre; imar konusunda birtakım incelemelerde bulunmak üzere Acıpayam’a geldiği öğrenildi.

Yapılan açıklama: "Acıpayam Çarşı Camii bölgesinde yeni yapılan binalarla ilgili belediye personelimiz ve ilgili kişilerden ifadeler almaktadır." denildi. 

Dürüstlüğü ile Acıpayam'da fark yaratan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAM her konuda olduğu gibi halkı doğru bilgilendirmek amacı ile müfettiş incelemesi konusunda da açıklamalarda bulundu. Başkan Şevkan yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: "Belediyemizde sık sık müfettiş görmek artık rutin işler haline gelmiştir. Biz biliyoruz ki ve her zaman söylediğimiz gibi işi bilen insanların incelediği yerlerde hata olmaz. Hele hele kasıt hiç olmaz. Hata olsa bile görevimiz sırasında telafisi mümkün olacağından sık müfettiş incelemesinden asla yakınmıyoruz. Belediyede veya aktif halde olan her yerde hatalar olabilir. Bunlar en iyi şekilde düzeltilir. Yeter ki kasıt olmasın, rant olmasın, haksızlık olmasın. Bu durumlar içine giren her kim olursa olsun affedilmeyecektir.

Halkım şundan emin olsun ki, böyle kişilere ya da düşüncelere yakacak ateşi de biz yakarız. Bugün ki geldiğim nokta şudur ki ;  Acıpayam’a  özellikle imar konusu bilmediğimiz bir konu olduğu için halen istediğimiz noktaya gelmemiştir. O nedenle çok yakında ilçemizde uzman kişilerden oluşan bir teknik ekip kurularak imar konusu masaya yatırılacaktır. Halkımıza güven dolu, sağlıklı günler dilerim" dedi.


İlginizi Çekebilir

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

TÜM HABERLER