© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN'A SÜRPRİZ HEDİYE

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan Burdur’un Yeşilova İlçesine ziyaret gerçekleştirdi.

 Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan Burdur’un Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek'i ziyaret etti. 

Ziyaretten büyük heyecan duyan Başkan Dr. Hulusi Şevkan’a sunulan hediye mutluluk yaşatırken aynı zamanda çocukluk yıllarındaki anılarını yeniden yaşamasına vesile oldu.

Ziyaret konusunda Şevkan şunları kaydetti “Kendi ilçem olan Yeşilova'da ziyaret ettiğim dostum, kardeşim Yeşilova Belediye Başkanımız Nuri Özbek  Beyin bana hediye ettiği kitap... Hemşehrimiz emekli öğretmen Neşet Gökoğlan tarafından yazılmış güzel bir eser. Beni çocukluk yıllarıma götürdü, çok etkilendim.Yüreğinize sağlık sevgili hocam” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER