© Haber Acıpayam 2022

BOZDAĞ’DA KAR ŞENLİĞİ 8 ŞUBAT'TA DÜZENLENECEK

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tüm vatandaşları, "Bozdağ Kar Şenliği"ne davet etti. Pamukkale'den sonra Denizli'nin ikinci beyaz cenneti olma yolunda hızla ilerleyen 2 bin 420 metre rakımlı Bozdağ'da altıncı kez şenlik düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ilk kez gerçekleştirilecek "Bozdağ Kar Şenliği" 8 Şubat'ta yapılacak. Sabah saat 09.00'da başlayacak "Bozdağ Kar Şenliği" için tüm hazırlıkları tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, çeşitli programlar hazırladı.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tüm vatandaşları, "Bozdağ Kar Şenliği"ne davet etti. 
Pamukkale'den sonra Denizli'nin ikinci beyaz cenneti olma yolunda hızla ilerleyen 2 bin 420 metre rakımlı Bozdağ'da altıncı kez şenlik düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ilk kez gerçekleştirilecek "Bozdağ Kar Şenliği" 8 Şubat'ta yapılacak. Sabah saat 09.00'da başlayacak "Bozdağ Kar Şenliği" için tüm hazırlıkları tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, çeşitli programlar hazırladı.
Büyükşehir Belediyesi'nin sabah saat 10.00'da yörenin ünlü tarhana çorbası ikramı ile başlayacak şenlikte gün boyu çay ve öğle yemeği için ise sucuk-ekmek, turşu suyu ikramı yapılacağı, Aralık 2015'de günübirlik tesisleriyle hizmete girecek Bozdağ Kayak Merkezi'nde şenlik için kardan heykel, kayak ve kızak yarışmaları düzenleneceği belirtildi.
Bozdağ yolunun trafiğe açık hale getiren Büyükşehir Belediyesi'nin herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm önlemleri aldığı, Tavas'ın Nikfer Mahallesi'nden itibaren Bozdağ Kayak Merkezi alanına özel vasıtalarıyla gitmek isteyenlerin kar lastiksiz ve zincirsiz araç kullanamayacakları açıklandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bozdağ Kar Şenliği"ne tüm vatandaşları davet ederken, Aralık 2015 tarihinde tüm tesisleriyle birlikte tam anlamıyla hizmete girecek bölgeye şimdiden çevre iller de dahil olmak üzere ziyaretçi akını yaşandığına işaret etti. Başkan Zolan, "Denizli, sahip olduğu Pamukkale, Ladoikya, antik kentler, termal su, kültür ve doğal zenginlikleri ile bir turizm şehri. Bozdağ'da da en iyi şekilde hizmet vererek turizmde yeni bir seçenek sunmak istiyoruz" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER