© Haber Acıpayam 2022

BÜYÜKŞEHİR’DEN ULAŞIMDA DEV BİR HAMLE DAHA

Denizli'de ulaşım sorununu tarihe gömecek yatırımlarını tek tek hizmete sokan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Bağlantı Köprüsü'nü tamamlayarak trafiğe açtı.

 Denizli'de ulaşım sorununu tarihe gömecek yatırımlarını tek tek hizmete sokan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Bağlantı Köprüsü'nü tamamlayarak trafiğe açtı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projelerinden biri olan Sanayi Bağlantı Köprüsü tamamlanarak hizmete girdi. 1.ve 2. Sanayi bölgesini 3. Sanayi'ye bağlayan köprü ile Denizli-İzmir Karayolu üzerindeki trafik yoğunluğu azalacak ve bu bölgede meydana gelen trafik kazalarının da önüne geçilecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, trafiğe açılan Sanayi Bağlantı Köprüsü'nde incelemede bulunarak bölgedeki esnafla sohbet etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ulaşım alanında yatırımların birer birer hayta geçtiğini belirterek, "Her geçen gün büyüyen Denizlimizde, şehir trafiğinin daha yaşanılabilir bir hal alabilmesi için çalışıyoruz. Hedefimiz ulaşım alanında sorunları en aza indirmek. Planladığımız çalışmaları birer birer hayata geçiriyoruz. Ulaşım ile ilgili projelerimiz inşallah trafiği önemli ölçüde hafifletecek ve ciddi bir rahatlama olacak” dedi. 

“Sabır ve desteklerinizden dolayı teşekkür ederim”

Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün gerek trafiği rahatlatma konusunda gerekse trafik güvenliği konusunda çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Başkan Osman Zolan, “Sanayi Bağlantı Köprüsü bizim için önemli bir projeydi. Yapımı oldukça zor bir köprüyü inşa ettik. İzmir Karayolu üzerinde yoğunluğu ciddi oranda azaltacağız. Ben yapım sırasında sabır ve desteklerinden dolayı vatandaşlarımıza ve özellikle bölgedeki esnaf kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Toplam uzunluk 500 metre

Teknik yapımı bakımından Türkiye’de en zor inşa edilen tesislerden birisi olan Sanayi Bağlantı Köprüsü, 5 ayak üzerine inşa edildi. 4 ayak açıklığı bulunan köprünün, orta yaka açıklığı 52 metre, baştaki iki ayak açıklığı ise 32 metre olarak inşa edildi. Toplam uzunluğu 500 metre olan köprünün şehir merkezindeki trafiği önemli ölçüde rahatlatması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER