© Haber Acıpayam 2022

CANKURTARAN BUZ TUTTU

Denizli’nin yüksek kesimlerinde ve bazı ilçelerde kar yağışı etkili olurken, Denizli-Antalya ulaşımını sağlayan geçit buz tuttu. Geçitte ilerlemekte güçlük çeken tırlar yolda kaldı.

Denizli'de hava sıcaklığının bazı bölgelerde sıfırın altına düşmesi ve etkili olan kar yağışı zaman zaman trafiği olumsuz etkiledi. Soğuk hava Denizli genelinde hissedilirken, Bağbaşı Yaylası gibi yüksek kesimlerde ve bazı ilçelerde kar yağışı etkili oldu. Serinhisar ilçesi Çayli mevkiinde trafik ekipleri kış lastiği kontrolü yaparken, rampalardaki aşırı buzlanma nedeniyle tırlar ve ağır tonajlı araçlar, yoldaki buz erinceye kadar bekletildi. Yolda yaklaşık bir kilometre tır kuyruğu oluştu. 

Kazıkbeli Geçidinde buz tuttu
Denizli-Antalya arasındaki ulaşımı sağlayan Kazıkbeli Geçidinde buzlanma nedeniyle bazı tırlar yolda kalırken, bazı noktalarda trafik tek şeride düştü. Karaylları ekipleri, yolda kalan tırların kurtarılması için buzlanan yolda çalışma yaptı. Cankurtaran mevkiinde ise bir tır, buzlanma nedeniyle yoldan çıktı. Serinhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları ekipleri buzlanmaya karşı çalışmalarına devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

TÜM HABERLER