© Haber Acıpayam 2022

CUMHURİYET BAYRAMINDA BİSİKLET TURU DÜZENLENECEK

29 Ekim CUMARTESİ SAAT: 14.00' da Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayacak olan turumuz Ucarı Göleti istikametinde devam edecektir.

 29 Ekim CUMARTESİ  SAAT: 14.00' da   Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayacak olan turumuz Ucarı Göleti istikametinde devam edecektir.
 
Ucarı Göleti'nin muhteşem göl manzarası eşliğinde kısa bir mola ve ikramların ardından Cumhuriyet Meydanı'na dönüş yolculuğu başlayacaktır.

Ülke olarak içinde bulunduğumuz bu olumsuz durumlardan kurtulmak için, en çok ihtiyacımız olan, demokrasimiz, laikliğimiz, milli birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimizi göstermek ve en üst düzeye çıkarmak,  Gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve arkadaşlarının canlarını vererek ve nice zaferler kazanarak bizi bırakmış oldukları bu çok önemli günde bizlerde bunu kutlamak amaçlı bisiklet turu düzenledik.
 

Bunu büyük bir coşkuyla kutlamak ve Cumhuriyetimizin 93. yılında Cumhuriyetimizin değerini bilmek için, 29 EKİM CUMHURİYET Bayramı Bisiklet turuna tüm bisikletçi dostlarımız ve bisiklet sever tüm Acıpayam halkı davetlidir.


Etkinliğimiz esnasında maksimum güvenlik önlemleri alınacaktır. Çok rahatlıkla eşinizle, çocuğunuzla ya da arkadaşınızla katılabilirsiniz. 
 
Dinlenmemek üzere çıktığımız yolculuğumuza tüm halkımız davetlidir.
 
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ  KUTLU OLSUN 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

TÜM HABERLER