© Haber Acıpayam 2022

DENİZLİ’DE FABRİKA YANGINI

Denizli’de bir fabrikada çıkan yangın bir anda diğer fabrikaya sıçrarken, saatler süren çalışmaların ardından yangın güçlükle söndürüldü.

 Denizli’de bir fabrikada çıkan yangın bir anda diğer fabrikaya sıçrarken, saatler süren çalışmaların ardından yangın güçlükle söndürüldü. 
Yangın, öğle saatlerinde Eskihisar Mahallesi Hurdacılar Sitesi yakınlarındaki bir gıda deposunda çıktı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın bir anda tüm depoyu sardı. Yangını görenler durumu Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi. Bu sırada yangın giderek büyüyerek deponun yanındaki boru imalatı yapan bir fabrikaya sıçradı. Yangından çıkan dumanlar bir anda tüm bölgeyi kaplarken, 6 itfaiye aracı yangına müdahale etti. Uzun süren çalışmaların ardından yangın güçlükle kontrol altına alınırken, her iki fabrikada da büyük maddi hasar meydana geldi.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER