DENİZLİ’DE TELEFON DOLANDIRICILIĞI İDDİASI
ACIPAYAMDenizli’de yaşayan bir vatandaş, televizyonda kampanyalı olarak satılan bir telefonu almak için başvuruda bulunduğunu ancak kendisine gösterilen telefonun değil, Çin malı olan ve piyasada 50 TL’ye satılan bir telefon gönderildiğini iddia etti.
Denizli’nin Karşıyaka Mahallesi’nde yaşayan 46 yaşındaki Erdal Dikmenli, eşiyle birlikte evde televizyon izlerken, reklamı yapılan ve kampanyalı satılan telefondan almak için irtibata geçti. 169 TL’ye satılan telefonu sipariş veren Erdal Dikmenli, kargoyu beklemeye başladı. 5 gün sonra kargosu gelen Dikmenli, ödemeyi kapıda yaptıktan sonra telefonu aldı. Piyasada yüksek fiyata satılan telefonun 169 TL’ye alacağı umuduyla bekleyen Dikmenli, kutudan çıkan telefonu görünce büyük şok yaşadı. Çift çekirdekli, 4 işlemcili ve çift hatlı beklediği telefonun hiçbir özelliğini olmadığını belirten Dikmenli, söz konusu şirkete dava açacağını söyledi.
Telefonu bir TV kanalında gördüğünü belirten Erdal Dikmenli, "Sürekli aynı telefon reklamı dönüyordu. Çift çekirdekli, 4 işlemcili ve çift hatlı olduğu söyleniyordu. Biz de bu reklama aldandık. Gönderilen telefonun dokunmatik kısmı dahi az çalışıyor. Kötü bir telefon gönderdiler. 169 TL’ye alacağımızı zannettik. Aradık, istedik ve gönderdiler. Kapıda ödeme yaptık. Ödeme yapmadan ambalajı açamayacağımızı söylediler. Ben şüphelendim. Kutusunda yüksek fiyatlı bir telefonun markası yazıyor, içinde ise ne olduğu belli olmayan bir telefon var. Çift hatlı dediler ama bir hattı çalışmıyor. Çalışan da cızırtılı. Bunun piyasada değeri 40 TL falan. Tamiratını yapsak aldığımız telefon kadar para gidecek. Biz aldatıldık. Ben bu firmaya tazminat davası açacağım. Türk seyircisine böyle aldatılmamalı" dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.
Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı
Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.
Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu
Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.