© Haber Acıpayam 2022

DODURGALILAR GURBETTE BULUŞTU

Dodurgalı gurbetçiler Köln'de bir araya gelerek hasret giderdi.

 Bir sünnet düğünü merasiminde bir araya gelen Dodurgalı hemşerilerimiz doyasıya özlem giderdiler. Okunan mevlitten sonra, hemşerilerimiz Köln-Altenkirshen’de düğün, kermes gibi faaliyetler için kullandıkları cami salonu ve bahçesinde neşe içinde yemek yiyip uzun uzun sohbet ettiler. Özellikle Türkiye’den giden konuklara özel ilgi gösterilirken, Almanya ve Hollanda’nın çeşitli yerlerinde yaşayan Dodurgalı gurbetçiler; düğünlerde, mevlitlerde böyle toplanmanın, bir araya gelmenin, örf ve adetlerimizi yaşatmanın gençler üzerinde olumlu etkileri olacağını belirttiler.




İlginizi Çekebilir

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

LÖSEV DENİZLİ LÖ MODÜL OFİSİ AÇILDI

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine ücretsiz destek sağlamak amacıyla Türkiye genelinde yürüttüğü hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda vakfın yeni Denizli İrtibat Ofisi faaliyete geçti.

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

TÜM HABERLER