© Haber Acıpayam 2022

Denizli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşılamaya hazırlanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yarın yapılacak AK Parti Denizli İl Kongresi’nin gerçekleştirileceği spor salonunda hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yarın yapılacak AK Parti Denizli İl Kongresi’nin gerçekleştirileceği spor salonunda hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın öğleden sonra 16.00’da Denizli’de olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Güngör Spor Salonu’nda yapılacak patisinin il başkanlığı kongresine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kongre öncesinde vatandaşlara da seslenmesi bekleniyor. Kongrenin yapılacağı spor salonunda belediye tarafından başlatılan hummalı çalışma devam ediyor. Spor salonuna çıkan cadde ve sokaklardaki kaldırımlar polis tarafından demir bariyerlerle kapatılmaya başlandı. İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir kongre için spor salonunda alınan güvenlik önlemlerini yerinde incelerken, ayrıca gerek gördüğü yerlerde güvenlik önlemi alınması konusunda da yardımcılarına gerekli talimatları verdi. Belediye ekipleri ise spor salonunun çevre düzenlemesi, temizliği ve salonun eksikliklerinin giderilmesi konusunda çalışma yaptı. Kongrenin yapılacağı salonun çevresindeki binalara Erdoğan’ın posterleri ile Türk bayrağı ve AK Parti bayrakları da asıldı. 
Salonda vinç yardımıyla ses ve görüntü sistemleri de hazırlanmaya başlandı. Bugün öğleden sonra hız kazanan hazırlık çalışmalarının yarın programın başlayacağı saate kadar sürmesi bekleniyor. 

İlginizi Çekebilir

Büyükşehir otobüsleri sınav günü ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri, 13 Haziran 2026 Cumartesi günü Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınava girecek olan öğrencilere ücretsiz olacak.

Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı

Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.

Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

TÜM HABERLER