ERBAKIR FEN LİSESİNDEN SEVGİ VE YARDIM KÖPRÜSÜ
ACIPAYAMErbakır Fen Lisesi öğrencileri Eğitimde Değerler Eğitimi Programının (EDEP) Ocak ayının değeri olan “Sorumluluk” bilinci doğrultusunda okul içinde yardım kampanyası düzenlediler.
Bu kampanya kapsamında ayakkabı, giyecek, kitap, yardımcı kaynak, oyuncak vb. ihtiyaçlarla beraber bir miktar parayı da toplayarak kendilerinden 120 kilometre uzaklıkta bulunan Yolçatı İlkokul /Ortaokuluna yaptıkları bir geziyle ulaştırdılar.
Böylece aradaki mesafeleri aşarak kendilerinden yaşça küçük kardeşleriyle aralarında yıkılmaz bir sevgi köprüsü kurdular.
Erbakır Fen Lisesinin düzenlediği yardım gezisinde 55 öğrenci ile okul müdürü İbrahim Ekiz, iki öğretmen ve bir okul personeli yer aldı.
Kafile Yolçatı Mahallesine gitmeden önce Acıpayam Kaymakamı Ali ŞANLIER ve Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN'ı ziyaret etti.
Erbakır Fen Lisesi öğrencileri gösterdikleri duyarlılıkla tüm çevrelerini takdirini topladı.
Geziye katılan öğrencilerden Onur İLTAŞ şunları söyledi: “Orada atmosfer gerçekten çok farklı oluyor. Birçok zorluk içinde okuyan öğrencilere yardımınız dokunduğu için tarifi imkansız duygulara boğuluyorsunuz. Ve keşke daha fazlasını yapabilseydik diye hayıflanıyorsunuz. Onlar çok daha güzellerine layıklar.Umarım böyle projelerin devamı gelir ve başka yerlerdeki arkadaşlarımıza da ulaşabiliriz.”
İlginizi Çekebilir
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.
Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı
Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.
Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu
Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.