© Haber Acıpayam 2022

EV BELEDİYEDEN EŞYA SEVGİ ELİNDEN

Acıpayam Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Acıpayam Belediyesi ilçeye bağlı Karahöyük mahallesinde yaşayan Nazife Akkaya adlı yaşlı vatandaşa prefabrik ev yaptırdı.
Yoğun yağışlar nedeniyle evin tamamen yıkılması sonucu harekete geçen Acıpayam Belediyesi 75 yaşındaki Nazife Akkaya’ya yardım elini uzattı.

Acıpayam Belediyesi  tarafından yaptırılan prefabrik ev Acıpayam Belediye Başkan vekili Hüseyin Erdem, Acıpayam Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü İsmail Duran ve Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli Şube Başkanı Nurten Elçin tarafından Nazife Akkaya’ya teslim edildi.

Acıpayam Belediyesinin yaptırdığı prefabrik evin eşyaları da Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli Şubesi tarafından döşendi.

Acıpayam Belediye Başkan Vekili Hüseyin Erdem yaptığı açıklama da, ‘’ Karahöyük muhtarımız Hüsnü Apa bize gelerek Nazife teyzemizin durumunu aktardı. Bizlerde bir çalışma yaparak hiç olmazsa Nazife teyzemizin yaşantısının son zamanlarında sağlam ve güvenli evde oturabilmesi için prefabrik ev yaptırıp bu eve taşınmasını sağladık. Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli Şubesi Başkanımız Nurten Elçin hanımda Sevgi Eli olarak eşya yardımında bulunarak Nazife teyzemize ulaştırdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Nazife teyzemize bundan sonraki yaşamında yeni evinde huzur içinde oturmasını temenni ediyorum’’ dedi.


İlginizi Çekebilir

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

TÜM HABERLER