© Haber Acıpayam 2022

EVKARA BULVARI KAVŞAĞI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Acıpayam Belediyesi’nin ilçe merkezi Evkara Bulvarına kazandırdığı ışıklı havuz kentin havasını değiştirdi.

 Acıpayam Belediyesi’nin ilçe merkezi Evkara Bulvarına kazandırdığı ışıklı havuz kentin havasını değiştirdi.
 
Acıpayam Belediyesi, her gün yüzlerce aracın geçiş güzergâhında yer alan Evkara bulvarı girişindeki kavşak çalışmalarını tamamladı.
Görselliği ile göz kamaştıran rengârenk çiçeklerin dikilmesi ile peyzaj düzenlemesi tamamlanan kavşakta ışıklı havuz faaliyete geçti.
Daha ilk geceden vatandaşların dikkatini çeken ışıklı havuzu görenler hatıra fotoğrafı çektiriyor.
Işıklı havuzun faaliyete geçmesi ile birlikte Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ve Destek Hizmetleri Müdürü Akif Sözer ışıklı kavşakta incelemelerde bulundu. Burada hatıra fotoğrafı çektirerek bu anı ölümsüzleştirdiler.
Evkara Kavşağının ve onu tamamlayan ışıklı havuzun kente ayrı bir hava kattığını Acıpayam’a çok farklı bir eser kazandırdıklarını ifade eden Başkan Şevkan, “ 15 Temmuz akşamı ile birlikte Evkara Kavşağımız daha güzel bir görünüm kazandı.
 
Özellikle Ramazan Bayramında ilçe dışından gelen hemşehrilerimiz bu güzel görselliği görecekler. Bugünde gördük ki halkımızın da büyük ilgisini çekti. Evkara kavşağımızın düzenlenmesinde emeği geçen tüm Belediye personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Bu kavşak onların eseridir. Acıpayam Sevdamıza emin adımlarla devam ediyoruz. Daha çok çalışacağız. 56 binlik Acıpayam halkımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum'' dedi.

İlginizi Çekebilir

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

TÜM HABERLER