© Haber Acıpayam 2022

EVKARA BULVARI KAVŞAĞI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Acıpayam Belediyesi’nin ilçe merkezi Evkara Bulvarına kazandırdığı ışıklı havuz kentin havasını değiştirdi.

 Acıpayam Belediyesi’nin ilçe merkezi Evkara Bulvarına kazandırdığı ışıklı havuz kentin havasını değiştirdi.
 
Acıpayam Belediyesi, her gün yüzlerce aracın geçiş güzergâhında yer alan Evkara bulvarı girişindeki kavşak çalışmalarını tamamladı.
Görselliği ile göz kamaştıran rengârenk çiçeklerin dikilmesi ile peyzaj düzenlemesi tamamlanan kavşakta ışıklı havuz faaliyete geçti.
Daha ilk geceden vatandaşların dikkatini çeken ışıklı havuzu görenler hatıra fotoğrafı çektiriyor.
Işıklı havuzun faaliyete geçmesi ile birlikte Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ve Destek Hizmetleri Müdürü Akif Sözer ışıklı kavşakta incelemelerde bulundu. Burada hatıra fotoğrafı çektirerek bu anı ölümsüzleştirdiler.
Evkara Kavşağının ve onu tamamlayan ışıklı havuzun kente ayrı bir hava kattığını Acıpayam’a çok farklı bir eser kazandırdıklarını ifade eden Başkan Şevkan, “ 15 Temmuz akşamı ile birlikte Evkara Kavşağımız daha güzel bir görünüm kazandı.
 
Özellikle Ramazan Bayramında ilçe dışından gelen hemşehrilerimiz bu güzel görselliği görecekler. Bugünde gördük ki halkımızın da büyük ilgisini çekti. Evkara kavşağımızın düzenlenmesinde emeği geçen tüm Belediye personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Bu kavşak onların eseridir. Acıpayam Sevdamıza emin adımlarla devam ediyoruz. Daha çok çalışacağız. 56 binlik Acıpayam halkımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum'' dedi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER