© Haber Acıpayam 2022

GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI CAN KAYBI YAŞANMADI

Acıpayam Belediye ekiplerince Havuzlu Çarşı arkasında bulunan mahallede yol yapım çalışmaları sırasında kanalizasyon sisteminin eskimiş olduğu ve değişmesi sırasında AYDEM’e ait durdurucu direk (ana direk) yıkıldı.

Acıpayam Belediye ekiplerince Havuzlu Çarşı arkasında bulunan mahallede yol yapım çalışmaları sırasında AYDEM’e ait durdurucu direk (ana direk) yıkıldı.

Gerekli tedbirlerin Acıpayam Belediye ekipleri ve AYDEM tarafından alındığı olayda herhangi can ve mal kaybı yaşanmadı. 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin ERDEM ve AYDEM ekipleriyle beraber olay yerinde incelemelerde bulundu.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN yaptığı açıklamada; "Bu tür kazalar nedeniyle özverili olarak çalışsalar da ihmali olan arkadaşlarımızın durumları değerlendirilecektir.  Cana gelen bir durum yok ve binaya da zarar vermediği görülmüştür. Her ne olursa olsun çalışma sahalarımızda gerekli tedbirleri almak en baş görevimizdir. Hangi koşulda olursa olsun ne çalışan arkadaşlarımızın, ne vatandaşlarımızın canlarına ve mallarına gelecek en küçük zarara tahammülümüz yoktur " dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

LÖSEV DENİZLİ LÖ MODÜL OFİSİ AÇILDI

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine ücretsiz destek sağlamak amacıyla Türkiye genelinde yürüttüğü hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda vakfın yeni Denizli İrtibat Ofisi faaliyete geçti.

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

TÜM HABERLER