© Haber Acıpayam 2022

GÖLCÜK'TE KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ

Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Gölcük'te etkinlik düzenlendi.

 Gölcük Yatılı Bölge Orta Okulu'nda yapılan organizasyona Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, 
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ali BAĞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit DUYSAK, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hilmi COŞKUN, Gölcük Okul Müdürü Remzi GENÇTÜRK, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 


Okul bahçesinde yapılan program Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Yapılan komposizyon yarışmasında 1. olan öğrenciye ait kompozisyon okundu. Gölcük Çarşı Camii imamı Sinan GÜMÜŞ'ün "Hz. Peyganmer'de İnsan İlişkileri" konulu konuşması ve müzisyen Ali ÇELİKEL eşliğinde sunulan tasavvuf musiki eserleri ilgi ile dinlendi. Program ikramlar ve hediyeler ile renklendirilirken; Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN'ın dereceye giren öğrencilere ödüllerini vermesiyle son buldu. 





İlginizi Çekebilir

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

LÖSEV DENİZLİ LÖ MODÜL OFİSİ AÇILDI

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine ücretsiz destek sağlamak amacıyla Türkiye genelinde yürüttüğü hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda vakfın yeni Denizli İrtibat Ofisi faaliyete geçti.

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Denizli'de minibüs yolcu otobüsüyle çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

Denizli'de minibüs ile şehirlerarası yolcu otobüsü çarpıştı. Minibüsün devrildiği, otobüsün yoldan çıktığı kazada otobüs şoförü hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı.

TÜM HABERLER