HAFTA SONU DA DURMAK YOK YOLA DEVAM
ACIPAYAMHer fırsatta vatandaşla iç içe olan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Pazar sabahının ilk saatlerinde Aliveren mahallesinde incelemelerde bulundu.
Yapılan çalışmaları yerinde gören Şevkan, yapımı devam eden yol çalışmaları hakkında da mahalle muhtarından bilgi aldı.
Muhtarları mesai arkadaşları gibi görüyoruz diyen Başkan ŞEVKAN, "Mahallelerdeki sorunların çözümü noktasında muhtarlarımızla yakın temas içerisindeyiz. Muhtarlarımız bizim mesai arkadaşlarımız, biz bunu böyle görüyoruz. Gece - gündüz, yağmur - çamur demeden, mesai mefhumu gütmeden arazideyiz. Bu Pazar sabahında Aliveren mahallemizde kısa bir inceleme yaparak, çalışmaları yerinde gördük. Hafta sonu olmasına rağmen ekmeğini alın teri ile kazanan işçi kardeşlerimizin çalışmalarından dolayı kendilerine kolaylıklar diliyorum’’dedi.
İlginizi Çekebilir
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.
Gece ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti
Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gedikli Mahallesi’nde gece saatlerinde ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti.