HALI SAHA MAÇININ ARDINDAN ÖLÜM
ACIPAYAMDenizli’nin Honaz ilçesinde bir kişi, halı saha maçının ardından geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Denizli’nin Honaz ilçesinde meydana geldi. Honaz’daki halı sahada arkadaşlarıyla futbol maçı yapan Yoler Aydın (33), arkadaşlarına iyi olmadığını söyledi. İlk olarak Honaz Devlet Hastanesi’ne götürülen Yoler Aydın, buradan ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada kalp krizi geçirdiği anlaşılan Aydın, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ailesi ve yakınları olayın ardından büyük şok yaşarken, Yoler Aydın’ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Honaz’da bir dekorasyon firmasında çalıştığı öğrenilen Aydın’ın ölümünün ardından arkadaşları sosyal medyada üzüntülerini paylaştılar.
Öte yandan, Yoler Aydın’ın ölmeden önce sosyal paylaşım sitesinde ‘Unuttuklarını hatırla, kaybettiysen ara. Özlediysen git bul. Kırıldıysan affet. Seviyorsan söyle. Çünkü hayat yaşamak için çok kısa. Unutma’ yazılı bir paylaşım yaptığı görüldü.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.