© Haber Acıpayam 2022

HALK EĞİTİM KURSİYERLERİNDEN BAŞKAN ŞEVKAN'A HEDİYE

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi öğrencileri el emekleri ile yaptıkları üzerinde Acıpayam Belediyesi yazılı çini saati Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'a hediye ettiler.

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi öğrencileri el emekleri ile yaptıkları üzerinde Acıpayam Belediyesi yazılı çini saati Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'a hediye ettiler.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Özkan Sağun, Müdür yardımcısı Kübra Arvas Dağlıalioğlu, çini usta öğreticisi Döndü Baykuş ve kursiyer Havana Elaydın, Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı makamında  ziyaret etti  

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Özkan SAĞUN, halk eğitimi kursiyerlerinin kendi el ürünü olan çini saati Başkan Şevkan'a takdim etti.

  Çini sanatının aşamaları hakkında kısaca bilgi verdi. Çini ürünlerimizi ilk önce ham şekilde Kütahya’dan getirilip Halk Eğitimi Kursiyerlerimiz tarafından el emeği göz nuru sanat eserine dönüştürülüp son olarak Fethiye’ye fırınlamaya gönderiliyor ve kullanıma hazır hale geldiğini söyledi.

Halk eğitim merkezi olarak vatandaşlara yönelik birçok kursumuz olduğunu ve meslek edindirmeye yönelik kurslarımızın açılacağını söyleyerek işkur ile ortaklaşa açılacak kurslarla ilgili başkana bilgi verdi.

26 Ocak 2015 pazartesi günü Dedebağ mahallesinde yine işkurla ortaklaşa biber yetiştiriciliği   kursu alışacağını yine bunun yanında diğer mahallelerimizde hangi kursların   açılabileceği yönünde çalışmalarının devam ettiğini belirten Sağun, Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ile birlikte fikir alışverişinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti

Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

TÜM HABERLER