HALK HİZMETTEN MEMNUN
ACIPAYAMÇalışmaların son sürat devam ettiği Hastane Caddesindeki çalışmalardan halk memnuniyetini dile getirdi.
ÇAĞA UYGUN BİR YOL OLACAK
Mahalle sakinlerinden Erkan KÖK: "Çalışmalar son hızla devam ediyor. Mahallemiz için belediye tüm imkanlarını kullanıyor, proje tamamlanınca çağa uygun bir caddeye sahip olacağımıza inanıyorum. Hastanenin de hizmete girmesiyle Çamlık güzelliğine güzellik katacak" dedi.
BAŞKAN DÜRÜST ÇALIŞIYOR
Çalışmaları izlemek için gittiğimiz Hastane Caddesinde yaşayan bir başka mahalle sakini Ali İhsan İLGÜN de çalışmalardan memnun olduğunu, hizmet veremez duruma gelmiş eski altyapı ve yolun yenilenmesinin zamanının geldiğini ve Acıpayam Belediyesinin buna tam zamanında müdehale ettiğini belirtti.
İLGÜN: "Dün beni Ankara'dan aradılar. Belediye başkanının hizmetlerinden memnun olup olmadığımı sordular. Ben de Başkanın dürüst çalıştığını ve ilk hizmet dönemi olmasına rağmen güzel işlere imza attığını ikinci dönemde Acıpayam için çok iyi işler yapabileceğini söyledim. Özellikle mahallemize yapılan hizmetlerden çok memnunum" dedi.
ESNAF KAZANÇLI ÇIKACAK
Hastane caddesinde esnaf olan Ramazan Sözgen de muhabbetimize katıldı ve çalışmaların bitmesinin ardından esnafın kazançlı çıkacağını yapılan hizmetlerin yerinde ve zamanında yapıldığını söyledi.
SÖZGEN: "Kim ne derse desin belediye canla başla çalışıyor. Çalışmalar bitince Acıpayam'ın en güzel caddesinde esnaflık yapmaktan gurur duyacağım. Burası için emek sarfeden herkese minnettarız."
İlginizi Çekebilir
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.
Gece ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti
Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gedikli Mahallesi’nde gece saatlerinde ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti.